» » Shyhrete Behluli-Salihu - Te Burimi

Shyhrete Behluli-Salihu - Te Burimi flac

Genre: Country
Performer: Shyhrete Behluli-Salihu
Title: Te Burimi
Style: Folk
Date of release: 1986
Label: Jugoton
Catalog Number: LSY-62097
Country: Yugoslavia
FLAC album size: 2846 mb
MP3 album size: 1184 mb

Tracklist

1Anës Drinit = Ivici Drima
Written-By – Popullore
2Valle Barinjesh = Čobanska Igra
Written-By – Salih Berisha
3Paja E Nusënisë = Djevojačka Oprema
Written-By – Popullore
4Gjuhës Së Bukur = Pjesma O Kosovu
Written-By – Popullore
5Ulu Djalë = Sjedi Momče
Written-By – Popullore
6Fryni Era = Vjetar Duva
Written-By – Popullore
7N' Ato Lëndina = U Tim Godinama
Performer – Nakije Mazreku, Reshadije MazrekuWritten-By – Popullore
8Ali Kelmendi = Pjesma O Ali Kelmendiju
Lyrics By – A. Selmani
9Ejani Të Korrim = Ajde Da Žanjemo
Written-By – Popullore
10Nënë Dëshmorja = Majci Palog Partizana
Lyrics By – A. SelmaniPerformer – Nakije Mazreku, Reshadije Mazreku
11Këndojnë Bylbylat = Slavuji Pjevaju
Written-By – Popullore
12Çike Kosove = Kosovska Djevojka
Performer – Nakije Mazreku, Reshadije MazrekuWritten-By – Popullore

Credits

 • A&R [Editor In Chief]Siniša Škarica
 • A&R [Editor]M. Gavrilović
 • A&R [Recenzor]Prof. Salih Berisha
 • Accompanied ByAnsambli Muzikor I Qamilit Të Vogël
 • EngineerJ. Canevski
 • LeaderAli Selmani
 • Photography ByGani Iberdemaj
 • ProducerQamili I Vogël

Barcodes

 • Matrix / Runout (Side A): LSY 62097 A 220386 SB
 • Matrix / Runout (Side B): LSY 62097 B 220386 SB
 • Rights Society: SOKOJ
 • Rights Society: SUMAJ

Companies

 • Printed By – GIP "Beograd"
 • Recorded At – Studio RTV Skopje

Related to Shyhrete Behluli-Salihu - Te Burimi
Miro Ungar - Smijte Se, Pajaci / Ljubav I Pjesma
Miro Ungar - Smijte Se, Pajaci / Ljubav I Pjesma flac
Various - Песме И Игре Са Косова Са Смотре Народног Стваралаштва У Глоговцу = Këngë Dhe Valle Popullore Kosovare Nga Rivista E Folklorit Butimor E Gllogovcit = Songs And Dances From Kosovo Performed At The Glogovac Festival Of Folk-lore
Various - Песме И Игре Са Косова Са Смотре Народног Стваралаштва У Глоговцу = Këngë Dhe Valle Popullore Kosovare Nga Rivista E Folklorit Butimor E Gllogovcit = Songs And Dances From Kosovo Performed At The Glogovac Festival Of Folk-lore flac
Kamen Na Kamen - Pjesma Maršalu Titu
Kamen Na Kamen - Pjesma Maršalu Titu flac
Mister Popp's Party-Band - Ruske Pjesme U Zabavnom Ritmu
Mister Popp's Party-Band - Ruske Pjesme U Zabavnom Ritmu flac
Mister Popp's Party-Band - Kalinka (Ruskje Pjesme U Zabavnom Ritmu)
Mister Popp's Party-Band - Kalinka (Ruskje Pjesme U Zabavnom Ritmu) flac
Overflow , Miškina - Overflow & Miškina
Overflow , Miškina - Overflow & Miškina flac
The Бренд - Prvo Pa Muško (Songovi Iz Emisije Bre 202)
The Бренд - Prvo Pa Muško (Songovi Iz Emisije Bre 202) flac
Ansambli Shtetetor I Kengeve Dhe Valleve Popullore Te Republikes Popullore Te Shqiperise - Kenge Korale
Ansambli Shtetetor I Kengeve Dhe Valleve Popullore Te Republikes Popullore Te Shqiperise - Kenge Korale flac
Rino Salviati - Buongiorno Tristezza / Conto Nella Valle
Rino Salviati - Buongiorno Tristezza / Conto Nella Valle flac